Novosti

10.09.2021.

Poziv - trening za obrtnike i poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ – 15. rujna 2021.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na treningu iz područja prava potrošača u digitalno doba koji se u sklopu projekta „Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) održava online dana 15. rujna 2021. (srijeda) od 9,30 do 15,00...

08.09.2021.

Elkron Medica Pula - popust na usluge medicine rada

Obrtnička komora Istarske županije i Elkron Medica d.o.o. iz Pule, sklopili su Sporazum o poslovnoj suradnji kojim se obrtnicima odobrava popust od 20% na cijene proizvoda i usluga Elkron Medice s područja medicine rada, i to:....

07.09.2021.

Nadoknada fiksnih troškova za kolovoz 2021.

Porezna uprava objavila je na svojoj web stranici uvjete za nadoknadu fiksnih troškova za kolovoz 2021. ( https://www.porezna-uprava.hr/Stranice/COVID_19_informacije.aspx ).

Uputom o provedbi mjere (u prilogu) propisano je da...

07.09.2021.

Potpore ZRM za kolovoz i rujan 2021.

HZZ je objavio uvjete i način dodjele potpore za zadržavanje radnih mjesta (ZRM) za kolovoz i rujan 2021. godine.

Za kolovoz 2021. potpora se može dodijeliti slijedećim poslodavcima:

Prijevoz putnika i to kopnom, zrakom i...

06.09.2021.

Ustanova za obrazovanje odraslih Liber iz Pule - ugovorene pogodnosti za obrtnike

Obrtnička komora Istarske županije i Ustanova za obrazovanje odraslih Liber iz Pule, sklopili su Sporazum o poslovnoj suradnji kojim se obrtnicima odobrava popust od 20% na cijene proizvoda i usluga iz cjelokupnog asortimana...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.