Novosti

14.01.2021.

Zahtjev za nadoknadu fiksnih troškova - može i putem ePorezne

Porezna uprava objavila je informaciji da korisnici mjere ORM mogu drugi dio zahtjeva koji se odnosi na nadoknadu fiksnih troškova, a koji se predaje Poreznoj upravi, dostaviti i putem nove usluge ePorezne:

Nova usluga ePorezne...

13.01.2021.

Grad Vodnjan - mjere pomoći zbog ograničenja/zabrane rada - COVID-19

Grad Vodnjan – Dignano donio je odluku o mjerama pomoći vodnjanskim gospodarskim subjektima obuhvaćenih odlukama Stožera CZ zbog epidemije:

1.      Odgoda plaćanja računa komunalne naknade za mjesec...

11.01.2021.

Potpora za očuvanje radnih mjesta i blokirani žiro račun

Poslodavci kojima je žiro račun blokiran, a korisnici su potpore za očuvanje radnih mjesta (ORM) od Zavoda za zapošljavanje, mogu nastaviti dobivati potporu, ali moraju otvoriti zaštićeni račun.

Na web stranici Zavoda, u...

07.01.2021.

Potpora - ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru - plasteniku

Objavljen 9. natječaj za TO 4.1.1 »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku

 Agencija za plaćanja u...

07.01.2021.

Novi Zakon o strancima od 1. siječnja 2021. ukinuo kvotno zapošljavanje stranih radnika

Novim Zakonom o strancima, koji je stupio na snagu 1. siječnja 2021. godine, prihvaćeni su zahtjevi Hrvatske obrtničke komore i drugih organizacija poslodavaca te je ukinut kvotni sustav zapošljavanja stranaca koji nije rješavao...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.