Novosti

24.05.2021.

Stožer CZ RH donio novu Odluku za Istarsku županiju

Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o izmjenama Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Istarske županije.

Nužne epidemiološke mjere su:

obustava održavanja radionica, dječjih igraonica i pružanja...

21.05.2021.

Nadoknada fiksnih troškova za travanj 2021. - ugostiteljstvo, plesne škole, održavanje radionica

Na web stanici Porezne uprave (https://www.porezna-uprava.hr/Stranice/COVID_19_informacije.aspx ) objavljena je informacija o nadoknadi fiksnih troškova za travanj 2021. Poduzetnici koji su obuhvaćeni ovom mjerom zahtjev trebaju...

19.05.2021.

Poziv na on line radionicu 'Izrada jednostavne internet stranice putem Wordpress-a'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu “Izrada jednostavne internet stranice putem...

17.05.2021.

Pomoć stradalima od potresa - poziv na uključivanje

Obrtnička komora Istarske županije organizirala je, u dogovoru sa Obrtničkom komorom Sisačko-moslavačke županije, humanitarnu akciju pod nazivom “ISTRA – Istarski obrtnici za stradale od potresa” koja će se provoditi na području...

17.05.2021.

Epidemiološke mjere za Istru i RH

Ovog vikenda Stožer CZ donio je odluke o produženju epidemioloških mjera.

 Mjere za Istarsku županiju 15.05. – 24.05.2021.:

– zabrana svih treninga u zatvorenim prostorima osim za klubove koji se natječu u 1. i 2. rangu...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.