Novosti

07.05.2019.

Svečano otvorenje edukacijske kuhinje EU projekta KeyQ+ na 1. katu Gradske tržnice Pula

Grad Pula Vas poziva na svečano otvorenje edukacijske kuhinje EU projekta KeyQ+ u organizaciji Grada Pule-Pola, Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Tržnice d.o.o. Pula.

Povodom Dana Europe u četvrtak, 9. svibnja 2019....

07.05.2019.

Plaće radnika u ugostiteljstvu - kolektivni ugovor

Primjena Izmjene Kolektivnog ugovora ugostiteljstva (NN 28/19) odlukom ministra proširena je na sve poslodavce i radnike u RH u djelatnostima ugostiteljstva (smještaj i priprema i usluživanja hrane i pića).

Izmjena se odnosi na...

03.05.2019.

Potpore za "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“  

Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava...

30.04.2019.

Sajam poslova u Puli - poziv za sudjelovanje

Grad Pula organizirati će ove godine Sajam poslova u Puli, dana 27. svibnja u prostoru Doma hrvatskih branitelja.S obzirom na potencijalno povećani broj nezaposlenih i tražitelja zaposlenja u Puli i okolini, pozivaju se svi...

29.04.2019.

Javni poziv - "Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“.

Prijave se zaprimaju isključivo od 10.4.2019. godine. Otvoreni javni poziv...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.