Novosti

10.01.2020.

HOK zajednička nabava - Novi partner Agramservis

Hrvatska obrtnička komora potpisala sporazum o suradnji s novim partnerom u sklopu projekta „HOK zajednička nabava“. Novi partner je Agramservis d.o.o. a pogodnosti možete pogledati u letku u prilogu.

Za više informacija te za...

30.12.2019.

Paušalisti - zaključivanje godine, prijelaz na paušal

U prilogu se nalazi Informacija o zaključivanju poslovne godine za obrtnike paušaliste te uvjetima za prijelaz sa redovnog oporezivanja dohotka na paušalno oporezivanje u 2020. godini i potrebni obrasci.

Rok za predaju obrazaca...

20.12.2019.

HOK Zajednička nabava - pogodnosti za korištenje platforme za pronalazak klijenta Preporukica.hr

HOK je potpisao novi ugovoru projektu zajedničke nabave kojim se obrtnicima osiguravaju povoljniji uvjeti korištenja platforme preporukica.hr.

Platforma za pružatelje usluga pronalazi adekvatne poslove i klijente a pružatelji...

20.12.2019.

HOK Zajednička nabava - pogodnosti za razmjenu e-računa

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i DB informatika d.o.o. potpisali su Sporazum o međusobnim odnosima koji osigurava obrtnicima kvalitetnu i povoljnu razmjenu e-računa. Svi članovi HOK-a dobili su povlaštene mogućnosti zaprimanja,...

05.12.2019.

Zaključci 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

U Šibeniku je 26. studenoga 2019. objavom zaključaka završen 32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.

Zaključci s Kongresa predstavljaju neke od najznačajnijih problema s kojima se ugostitelji...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.