Novosti

12.05.2021.

Obavljanje sistematskih pregleda u Croatia Poliklinici

Obrtnička komora Istarske županije i CROATIA Poliklinika sklopile su ugovor o suradnji, na temelju kojeg možete ostvariti popuste na preventivne i sistematske preglede u CROATIA Poliklinici u Puli, Marulićeva 1.

U Poliklinici...

10.05.2021.

Webinar "Kako poslovati na području Republike Austrije"

Obrtnička komora Istarske županije, u suradnji sa Slovenskim gospodarskim savezom iz Klagenfurta organizirao je održavanje webinara na temu poslovanja u Republici Austriji, koji će održati suradnica u Odvjetničkom uredu Grilc -...

05.05.2021.

Stožer CZ RH donio novu Odluku za područje Istarske županije

Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o izmjenama Odluke uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Istarske županije.

Uz produženje postojećih ograničenja, odluka je dopunjena odredbom da „pučka otvorena učilišta i...

28.04.2021.

Stožer CZ RH produžio mjere za Istru do 3.05.2021.

Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o produženju epidemioloških mjera za Istarsku županiju do 3. svibnja 2021.

Odluka - Istarska županija 2. izmjena

28.04.2021.

Poziv na on line radionicu 'Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. - 2027. i NPOO)'

Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. organiziraju on line radionicu na temu „Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.