Novosti

04.03.2021.

ZAMP-ove mjere pogodnosti za poslovne korisnike

HDS ZAMP donio Odluku o primjeni novih mjera solidarnih pogodnosti (COVID) za poslovne korisnike uredne u plaćanju naknade.

Covid popusti ili druge pogodnosti se primjenjuju u razdoblju od 1.1. do 30.6.2021. a ovise o grupi...

02.03.2021.

Preporuke HZJZ-a za ugostitelje i teretane od 01.03.2021.

Nastavno na nove mjere koje je donio Stožer civilne zaštite RH, a koje su stupile na snagu s danom 1. ožujka 2021. godine, Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je sljedeće preporuke i upute za sprječavanje i suzbijanje...

01.03.2021.

Oznaka "Safe stay in Croatia" - priprema za turističku sezonu

Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu se nastavlja raditi i u 2021. godini.

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su...

01.03.2021.

Nove odluke Stožera civilne zaštite RH od 1.03.2021.

Stožer civilne zaštite donio je pet novih odluka koje se primjenjuju na području cijele Republike Hrvatske:

1. Odluku o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne...

26.02.2021.

Poziv na on line radionicu 'Prezentacijske vještine: kako (p)ostati smiren pred svojom publikom?'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'Prezentacijske vještine: kako (p)ostati smiren pred...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.