Novosti

09.08.2021.

POTPORE PULA 2021.

Grad Pula objavio je Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva u 2021. godini.

Potpore će se dodjeljivati kroz šest mjera:

1. POTPORE NOVOOSNOVANIM TVRTKAMA

2. POTPORE ZA DIGITALIZACIJU POSLOVANJA I...

03.08.2021.

Produljuju se epidemiološke mjere - Stožer civilne zaštite RH donio četiri nove Odluke

Stožer civilne zaštite RH donio je četiri nove Odluke:

 1. Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi...

26.07.2021.

Nužne epidemiološke mjere za regiju Jadran

Stožer civilne zaštite RH donio je nužne epidemiološke mjere:

zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 50 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na...

26.07.2021.

Potpora za zadržavanje radnih mjesta (ZRM) - srpanj 2021.

Program zadržavanja radnika u djelatnostima smanjene gospodarske aktivnosti za srpanj 2021.

 Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na današnjoj je sjednici donijelo odluku o donošenju nove mjere - Programa...

20.07.2021.

Pozivnica za gastro manifestaciju "Nove vrste, novi recepti"

Manifestacija "Nove vrste, novi recepti" će se održati u srijedu, 28.7.2021. s početkom u 19:00 sati u Circolu u Puli (Carrarina 1).

Manifestacija se održava u sklopu projekta "Partnerstva između znanstvenika i...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.