Novosti

15.04.2021.

Otpis KD za 1. kvartal - obrt uz radni odnos

Hrvatska obrtnička komora donijela je odluku da, osim obrtnika navedenih u predhodno donesenoj odluci, otpis komorskog doprinosa za 1. tromjesečje 2021. godine mogu zatražiti i obrtnici koji obrt imaju uz radni odnos, ako...

13.04.2021.

Produžene epidemiološke mjere za Istarsku županiju do 26.04.2021.

Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o izmjeni Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Istarske županije. Navedenom odlukom produžava se trajanje odluke o epidemiološkim mjerama za Istarsku županiju do 26....

12.04.2021.

Ližnjan - potpore poduzetništvu 2021.

Obavještavamo Vas da je općina Ližnjan raspisala javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva, i to kroz slijedeće mjere:

MJERA 1:  Potpore novoosnovanim tvrtkama MJERA 2:  Potpore za novo zapošljavanje i...

30.03.2021.

Stožer CZ RH donio novu Odluku za područje Istarske županije

Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Istarske županije.

Odluka stupa na snagu danas, 30. ožujka 2021., a nužne epidemiološke mjere određuju se u trajanju do 12. travnja...

25.03.2021.

Inicijativa za prioritetno cijepljenje turističkih djelatnika

Ministarstvo turizma i sporta pokrenulo je inicijativu da se zaposlenici u sektoru turizma uvrste u prioritetnu skupinu za COVID cijepljenje. Stoga je pokrenuto prikupljanje podataka s ciljem dobivanja kvalitetne baze podataka za...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.