Novosti

20.07.2021.

Rent-a-car - prijave poslovanja (NN 70/21)

Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 70/21) propisana obveza pružatelja usluga iznajmljivanja vozila (rent-a-car tvrtki) da Ministarstvu turizma i sporta dostave obavijest o početku poslovanja,...

15.07.2021.

Produljuju se epidemiološke mjere - Četiri nove Odluke Stožera civilne zaštite RH

Stožer civilne zaštite RH donio je četiri nove Odluke:

 1. Odluku o izmjeni i dopunama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi...

14.07.2021.

Izmjene Zakon o pružanju usluga u turizmu – NN 70-21

Dana 26.06.2021. stupile su na snagu izmjene Zakona o pružanju usluga u turizmu, kojim su propisane slijedeće izmjene:

Za turističke agencije

Za vrijeme trajanja epidemije bolesti ­COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 za...

13.07.2021.

Nove upute HZJZ za rad ugostitelja u zatvorenom i na otvorenom prostoru od 12.07.2021.

 

Dana 12.07.2021. HZJZ je objavio novu Uputu za rad ugostiteljskih objekata, koja se odnosi na rad u zatvorenim prostorima kao i na rad na otvorenim terasama.

Uputa je u prilogu.

Ugostitelji - uputa

12.07.2021.

Javni pozivi za potpore - brodari, povremeni prijevoz putnika, turističke agencije, kulturna događanja

Vlada RH donijela je Program potpora male vrijednosti za pomoć pogođenim djelatnostima iz prometnog sektora, turističkog te industrije kulturnih i umjetničkih događanja za pokretanje i normalizaciju tekućeg poslovanja uslijed...

GAS OIL – pogodnosti i popusti za članove Udruženja

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika Pula potpisalo je ugovor o suradnji s tvrtkom GAS OIL, u čijem vlasništvu je benzinska postaja GAS OIL u Puli, Medulinska ulica 39.

Ugovorom se osigurava našim članovima – obrtnicima povoljnija cijena goriva (eurodizel, eurosuper, plavi dizel i autoplin) te drugih proizvoda iz asortimana benzinske postaje kao i korištenja autopraone, dobivanjem kartice „GO Cash card“.

Pozivamo sve naše članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima i načinu dobivanja kartice, molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Pula, tel. 211-711 ili  098 311 021, ili na mail uo.pula(at)hok.hr radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

Pristupni obrazac GO CASH CARD

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.