Stožer civilne zaštite

Kontakti stožera

Novosti

13.03.2020.

CORONAVIRUS - ODLUKE OPĆINA

U nastavku možete pronaći danas važeće odluke općina i gradova s našeg područja u vezi postupanja poduzetnika i obrtnika u vezi s epidemijom izazvanom koronavirusom:

Pula - ugostiteljstvo

Pula - trgovina

Vodnjan 1

Vodnjan...

11.03.2020.

Dodatne mjere za sprečavanje unosa i širenja novog koronavirusa u Hrvatsku - SARS-CoV-2

Hrvatski zavod za javno zdravstvo tijekom jučerašnjeg dana objavio je dodatne mjere vezane uz smanjenje unosa i širenja novog koronavirusa SARS-CoV-2 u Hrvatsku. Na popisu dodatnih mjera kategorizirane su zemlje/područja koje su...

11.03.2020.

Digitalna poljoprivredna kartica

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APRRR) objavila je na svojim mrežnim straniciam poziv poljoprivrednicima da zatraže svoju digitalnu poljoprivrednu karticu:

„Svaki poljoprivrednik u Hrvatskoj...

11.03.2020.

Anketa o negativnim utjecajima epidemije virusa COVID-19 na poslovanje obrtnika

Hrvatska obrtnička komora provodi anketu o utjecaju posljedica korona virusa na poslovanje u obrtništvu.

Sudjelovanje obrtnika u ovoj anketi iznimno je važno za sve nas kako bi Hrvatska obrtnička komora temeljem dobivenih...

11.03.2020.

Natječaj: Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu Podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ – provedba tipa operacije 4.2.1...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.