Novosti

10.02.2017.

HOK traži ocjenu ustavnosti Zakona o PDV-u

Hrvatska obrtnička komora (HOK) predala je Ustavnom sudu Prijedlog za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti odredbe članka 6. Zakona  o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodanu vrijednost (PDV).

„Razlog pokretanja...

07.02.2017.

Registar "Ne zovi"

Početkom veljače 2017.g. ustrojenje i aktiviran Registar „NE ZOVI“, koji je propisan Zakonom o zaštiti potrošača i Pravilnikom o registru „Ne zovi“.

Poduzetnici koji svoju promidžbu ili prodaju vrše putem telefona ne smiju...

13.12.2016.

Porezna reforma - sažetak izmijenjenih propisa

U prilogu je sažetak izmjena poreznih zakona značajnih za poslovanje obrtnika. Ima dosta važnih promjena, a vremena za pripremu malo. Izdvajamo:

Novi obračun plaća (poreznih stopa, razreda, osobnih odbitaka) - primjenjuje se već...

30.06.2016.

Sporazum INA-e i HOK-a - povoljnija nabava goriva

Poštovani,

u nastavku se nalaze informacije o ostvarivanju popusta za obrtnike prilikom kupnje goriva i ostalih proizvoda INA-e, sve u okviru Sporazuma između HOK-a i INE u projektu zajedničke nabave HOK Zna.

Sukladno...

13.06.2016.

Sporazum CRODUX-a i HOK-a - povoljnije gorivo, plin i struja

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će osigurana povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.