Besplatna radionica "Paušalni obrt u praksi"

Udruženje obrtnika Pula organizira radionicu na temu „Paušalni obrt u praksi“ koja će se održati u prostorijama Udruženja, na adresi Ulica Sv. Felicite 5/A u Puli (Monte Magno) u srijedu, 30.01.2019. godine s početkom u 18:00 sati.

Radionica je namijenjena osobama koji razmišljaju o otvaranju obrta te postojećim obrtnicima. Cilj radionice je dodatno educirati obrtnike o sustavu paušalnog oporezivanja i njihovim obvezama, kao i upoznati one koje to namjeravaju postati.

Radionica se sastoji od četiri prezentacijska dijela:

  1. Uvod, koraci u otvaranju obrta;
  2. Mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a, Sastavljanje računa, Fiskalizacija;
  3. Porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje;
  4. Obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.

Predviđeno trajanje radionice je do 19:30 sati.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. Molimo zainteresirane da prijavu dostave na e-mail: uo.pula(at)hok.hr ili fax 218-253 najkasnije do ponedjeljka 28.01.2019. godine u 12 sati.

Za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju na broj telefona 052/ 211-711 ili 098 311 021.

Prijavnica 

 

 

Novosti

14.08.2018.

Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2018. godinu putem kojeg poslodavci mogu ostvariti potporu  za sudjelovanje u obrazovanju...

13.08.2018.

Povećane kvote radnih dozvola za strance za 2018. godinu

U NN 71/18 objavljena je izmjena i dopuna Odluke o utvrđivanju godišnje kvote dozvola za zapošljavanje stranaca za 2018.g. Povećane su kvote za pojedina zanimanja u branšama: brodogradnja, graditeljstvo, turizam i ugostiteljstvo,...

08.08.2018.

Potpora za primjenu mrežnih rješenja - vaučeri

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“, vezano za primjenu mrežnih rješenja.

Svrha ovog Poziva: Jačanje tržišne pozicije i povećanja...

11.07.2018.

Javni poziv za potpore - Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije

Dana 9. srpnja 2018.  godine Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske...

08.06.2018.

Povećane kvote radnih dozvola

Vlada RH donijela je izmjenu Odluke o utvrđivanju godišnje kvote dozvola za zapošljavanje stranaca za kalendarsku godinu 2018.   

Povećan je broj radnih...

Najam konferencijske sale u Obrtničkom centru

U Obrtničkom centru koji se nalazi u ulici Sv. Felicite 5/A (Monte Magno) opremljena je konferencijska sala površine 110 m2, sa cca 70-ak sjedećih mjesta. Namijenjena je za održavanje predavanja, prezentacija, konferencija, poslovnih sastanaka i slične poslovne aktivnosti. Sala je opremljena ozvučenjem, te projektorom i velikim platnom.

Ukoliko za svoje poslovne aktivnosti zatrebate takvu salu, za najam sale možete se obratiti tajniku Udruženja obrtnika Pula. Cjenik iznajmljivanja sale možete pronaći ovdje.