Novosti iz sekcije

21.09.2009.

Ribari i ugostitelji – kada su obvezni sastavljati i slati Prodajni list?

Pravilnikom o uvjetima i načinu stavljanja u promet riba i drugih morskih organizama (NN 154/08) regulirana je obveza dostavljanja (elektronskim putem) podataka o prvoj prodaji ribe, od strane tzv. prvih kupaca. Iako se «prvim...

21.09.2009.

Karta hrane i pića na barem dva jezika

Jelovnik i karta pića u ugostiteljskim objektima moraju biti ispisani na hrvatskom i najmanje jednom svjetskom jeziku. Ukoliko ugostitelj ne ispuni ovu obvezu, može mu se izreći novčana kazna za prekršaj. Ovo je svojim...

Ceh ugostiteljstva i turizma

Predsjednik: Deskar Zlatko
Zamjenik predsjednika: Celija Svjetlana

Članovi Izvršnog odbora: Deskar Zlatko, Celija Svjetlana, Černjul Dušan, Vitasović Andi, Petković Rajko, Šestan-Grabovičkić Nataša, Jurman Gracijano, Ramadani Lirim, Nežić Ljubomir