24.09.21 u 13:14

POZIV na upis programa usavršavanja „Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo“

Kategorija: Ugostiteljstvo/turizam

Fakultet ekonomije i turizma "dr. Mijo Mirković" ove godine kreće s organizacijom novog cjeloživotnog programa Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo.
Ovaj četveromjesečni program edukacije namijenjen je korisnicima sa završenim srednjim obrazovanjem, studentima FET-a te korisnicima s radnim iskustvom koji se žele dodatno usavršavati u kontekstu ugostiteljstva i hotelijerstva, (eno)gastronomije i nutricionizma uz poseban naglasak na strateški menedžment, upravljanje promjenama u turizmu, menedžmenta odnosa sa gostima, komunikacijske vještine i na inovacije u ugostiteljstvu i menedžmentu uopće.

Natječaj je otvoren do 10. listopada 2021.
Više o programu i temama koje će su predmet edukacije možete naći na Suvremena gastronomija, nutricionizam i ugostiteljstvo - Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (unipu.hr)  

Više o uvjetima prijave, natječajnoj dokumentaciji i početku programa možete pročitati na poveznici: https://fet.unipu.hr/fet/novosti?@=2f7wf#news_79728
Članovi Ceha ugostitelja ili HOK-a IŽ-a prilikom ispunjavanja Prijavnice moraju navesti svoje članstvo u formularu kako bi stekli Uvjet za povoljnije i obročno plaćanje u iznosu od 3.900,00 kn te priložiti Izvod iz Obrtnog registra.
Upisnu dokumentaciju moguće je dostaviti skenirano na adresu elektroničke pošte: fet-cjelozivotni(at)unipu.hr