10.06.22 u 12:06

IDA - Poziv na radionicu 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti', Pula 15.06.2022.

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. organizira i poziva poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti'. Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

U prvome dijelu radionice polaznici će imati priliku steći uvid u područje online istraživanja tržišta i planiranja nastupa na inozemnom tržištu. Uz pomoć platforme Google Market Finder bit će predstavljene etape širenja na inozemna tržišta te će se prodiskutirati o načinima na koje spomenuti alat može pomoći poduzetnicima na tom putu.

Drugi dio radionice bit će posvećen alatima koji se učestalo koriste u svakodnevnom poslovanju i vrlo su efikasni, od e-kalendara do specifičnijih alata koji mogu poboljšati našu prezentaciju ili vidljivosti na tržištu.  Predavač će demonstrirati korištenje aplikacije Cacoo, jednog od alata koji nam može pomoći kod izrade shema, olakšati izradu prezentacija i sl. Nadalje, predavač će predstaviti svoje iskustvo korištenja Google My Business platforme – izrazito moćnog alata koji poduzetnicima poboljšava vidljivost na tržištu.

Tematske cjeline radionice su sljedeće:

10:00 – Uvod

10:20 – Kako istražiti mogućnosti izvoza i novih tržišta uz pomoć Google Market Findera

11:20 – Google Trends – e-alat za istraživanje tržišta

11:30 – Pauza

11:50 – Pregled e-alata  za bolju organizaciju poslovanja i bolji nastupa na tržištu.

13:20 – Zaključak i rasprava

O predavaču:

Dean Krizmanić trenutno je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka 14. lipnja 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.