18.10.18 u 14:53

Poziv na informativnu radionicu

Kategorija: Ribarstvo/poljodjelstvo

Mjera IV.3 Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“

Mjera I.8. »Zaštita zdravlja i sigurnost«

Mjera I.20. »Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena«

 

koje će se održati u ponedjeljak 22. listopada 2018. u 17 sati u prostorima Udruženja obrtnika Pula, Ul. Sv. Felicite 5/a, Pula.

Predavanje je namijenjeno svima zainteresiranima, a prvenstveno subjektima u ribarstvu (ribari, akvakultura, ribarske zadruge).

Cilj je upoznati sudionike s aktualnim mjerama iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo RH za programsko razdoblje 2014.-2020. kojim će Ministarstvo poljoprivrede kroz trenutno otvorene natječaje za ove tri mjere s ukupno 22,21 milijuna eura, sufinancirati aktivnosti vezane za stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture, ulaganja u ribarska plovila s ciljem poboljšanja sigurnosnih, zdravstvenih, higijenskih i radnih uvjeta, ulaganja i aktivnosti u svrhu ublažavanja učinaka klimatskih promjena i poboljšanja energetske učinkovitosti ribarskih plovila.

Polaznici će se ukratko upoznati s mogućnostima, uvjetima i načinima prijave i pripreme dokumentacije na aktualnim natječajima.

Predavanje će održati vlasnik konzultantskog obrta Blue Sky iz Pule, Zoran Stančić, dipl. oec., konzultant s iskustvom izrade projekata u ribarstvu.

Radionica je besplatna za sudionike, a zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 098-311-021 ili 211-711 ili na ovaj e-mail ( uo.pula(at)hok.hr ) do ponedjeljka, 22. listopada 2018. godine do 11 sati.

Predviđeno trajanje predavanja je 2 sata.