23.11.18 u 11:19

Poziv na 5. Kuponijadu Glasa Istre

Kategorija: Trgovci

Poštovani obrtnici,

pozivamo Vas da se uključite u 5. KUPONIJADU GLASA ISTRE, prodajnu akciju koju organiziraju istarska udruženja obrtnika i HGK – Županijska komora Pula sa Glasom Istre.

Akcija je namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust! Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači…).

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima, uključeni su i obrtnici i trgovačka društava, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.

Što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti – akcija će biti uspješnija!

Iako je, po mišljenju i emocijama kupaca, poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi i dio asortimana na koji daje popust, u kojem slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.

Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da se prijave na obrascu u nastavku Uz prijavnicu treba poslati i logo (osnim onih koji su ga već dostavili u prijašnjim kuponijadama).

Rok za prijavu je do srijede, 28.11.2018. (do 13,00 sati).

Prijave pošaljite na mail  uop-ester(at)inet.hr  ili  fax 052/218 253.

Kuponi će biti objavljeni u Glasu Istre u utorak, 4.12.2018. i u srijedu, 5.12.2018.

Period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 4.12. do 11.12.2018.

Prijavnica