05.12.18 u 09:16

PONUDA ZA ZAKUP - BOŽIĆNI SAJAM MAX CITY PULA

U trgovačkom centru Max City u Puli organizira se božićni sajam bogatog blagdanskog sadržaja za sve generacije! Posjetitelji će, osim standardnog prazničkog shoppinga, moći doživjeti jedinstvenu sajamsku čaroliju koja se ne propušta, punu mirisnih delicija !

Ovom prilikom javljamo Vam se s ponudom za zakup drvene kućice i izlaganje te Vašu prezentaciju/prodaju proizvoda ili usluge.

Slijedom preporuke i pretrage ponajboljih ugostiteljskih i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sastavili smo popis mogućih izlagača koje vidimo kao potencijalne partnere. 

Max City je novootvoreni i najposjećeniji centar u istarskoj regiji! Svakim danom broji sve veći broj posjetitelja, a treba napomenuti da se za vrijeme blagdana očekuje i mnogo veći broj posjetitelja.

Sajam se održava u mjesecu prosincu i zahvaća početak siječnja (veže se na radno vrijeme centra) te se najam odvija u periodu od  10.12.2018. do 6.1.2019.  
Nudimo: najam kućica, korištenje el. energije, promociju sajma od strane centra Max City (www.maxcity.hr / www.facebook.com/MaxCityPula) te periodično organizirane blagdanske aktivnosti/animacije.

Opis kućica:
Unificirane drvene božićne kućice dimenzija 3x4 m2  čine sajam koji se nalazi pred ulazima samog shopping centra.

Prigodne su bijele boje i u ponudi su dvije različite vrste: 

kućice koje su dizajnirane sa šankom nazivaju se ugostiteljskima, a kućice koje imaju elemente za izlaganje proizvoda prodajnog su karaktera i naziva.

Cijena najma:

· Cijela ugostiteljska/prodajna kućica - 6.000 HRK + PDV

· Postoji mogućnost podjele iste kućice, u tom slučaju iznajmljujete prostor od pola kućice, dimenzija 2x1,5m2.  U preostali dio smjestit će se drugi obrt koji je također zakupio pola kućice.  
Pola ugost./pr. kućice - 3.000 HRK + PDV

Uvjeti plaćanja: 

Pri rezervaciji mjesta uplaćuje se 50% iznosa predviđenog najma, a ostalih 50 % uplaćuje se netom prije početka zakupa kućice. 

Ukoliko se odlučite za najam, molimo da što prije javite kako bismo Vam mogli na vrijeme osigurati mjesto. Zbog velikog interesa broj štandova je ograničen.

Za pitanja o ostalim informacijama, slobodno nam se obratite na bozicnisajam.mcity(at)gmail.com ili na kontakt broj 01/7077-202.