07.05.19 u 13:02

Svečano otvorenje edukacijske kuhinje EU projekta KeyQ+ na 1. katu Gradske tržnice Pula

Grad Pula Vas poziva na svečano otvorenje edukacijske kuhinje EU projekta KeyQ+ u organizaciji Grada Pule-Pola, Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Tržnice d.o.o. Pula.

Povodom Dana Europe u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 11 sati na 1. katu Gradske tržnice Pula svečano će se otvoriti edukacijska kuhinja EU projekta KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, iz programa INTERREG Italija-Hrvatska (KEYQ+ GASTRO PUNKT) koja će predstavljati referentnu točku za profesionalce, turiste i građane zainteresirane za kulturu i gastronomiju. U njoj će se i ubuduće održavati inovativne radionice i razni kulinarski događaji namijenjeni građanstvu i turistima, ali i edukativne aktivnosti o povijesti Pule. Posjetioci i strani gosti će imati mogućnost kušati  reinterpretirane recepte austrougarske kuhinje.

Proslava europskih vrijednosti nastaviti će se u petak i subotu, 17. i 18. svibnja 2019. dvodnevnim festivalom EU projekta KeyQ+ koji će se također održati na Gradskoj tržnici Pulai to predstavljanjem inovativnih radionica, autohtonih proizvoda i cooking show koncepta temeljenih na povijesnim receptima te prigodni zabavni program.

Poziv