22.05.19 u 10:12

Promocija i prezentacija obrtničkih zanimanja

Učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima!

Pred vama je prva od težih odluka u životu – buduće zanimanje. Jeste li sebi postavili neka važna pitanja i potražili odgovore?

-      Što želim i mogu raditi u životu?

-      Što će mi pružiti određeno zanimanje i kako izgleda obavljati ga?

-      Kakva je konkurencija i kakve su mogućnosti za zapošljavanje, napredovanje ili vođenje vlastitog posla u željenim zanimanjima?

-      Što mi zaista „leži“ i radim s lakoćom, a što biram iz nekih drugih razloga?

Kako bismo vam pomogli u pronalaženju odgovora na ova i slična pitanja, održat ćemo za vas „osmaše“ i vaše roditelje

PROMOCIJU I PREZENTACIJU OBRTNIČKIH ZANIMANJA

u Circolu u Puli, Carrarina ulica 1

u utorak, 28.05.2019. u 18,00 sati.

Prijavite se za dolazak na prezentaciju jer ćete na jednom mjestu i iz prve ruke moći upoznati mogućnosti školovanja za obrtnička zanimanja u:

  •         Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula (kuhar, slastičar, konobar, trgovac, turističko-hotelijerski komercijalist, hotelijersko-turistički tehničar, komercijalist)
  •        Strukovnoj školi Pula (frizer, kozmetičar, stolar, mesar, pekar, tehničar nutricionist)
  •         Industrijsko-obrtničkoj školi Pula (autolimar, automehaničar, CNC operater, instalater-monter, keramičar-oblagač, ličilac-soboslikar, elektromehaničar, elektroničar-mehaničar, elektroinstalater)
  •         Talijanskoj srednjoj školi Dante Alighieri, Pula – Scuola Media Superiore Dante Alighieri, Pola (Automehaničar, CNC Operater).

Predstaviti će se i neki uspješni obrtnici, koji su jednom također morali donijeti odluku koja je sada pred vama. Predstavnici Obrtničke komore Istarske županije i Udruženja obrtnika Pula dat će vam informacije o obrtništvu kao opciji za vašu budućnost.

 Informirajte se – dođite na prezentaciju!

Zbog bolje pripreme i ograničenog broja mjesta obavezno je prijaviti dolazak vas i roditelja kod stručnog suradnika u školi, do 24.05.2019. godine.

Pozivnica