05.06.19 u 10:11

26. Izložba hrane i pića "HISTRIA" - Tržnica Pula

26. Izložba hrane i pića „Histria“ održava se ove godine od 5. do 8. lipnja u Puli, na novoj lokaciji – na gradskoj tržnici u Puli. Druga novost je da će se predstaviti izlagači „novih proizvoda“. Riječ je o proizvodima koji će biti posebno vizualno označeni, a koji se prvi put predstavljaju na izložbi ili se prvi put stavljaju na prodaju te nisu na tržištu dulje od godine dana. Manifestacija Histria uključuje i niz edukativnih sadržaja te prvi put i kuharske radionice.

Okrugli stol pod nazivom Trgovina u gradu koji će se održati 6. lipnja u 12 sati u ŽK Pula okupit će predstavnike trgovaca i gradova koji će raspravljati o tome kako promijeniti trend zatvaranja ili nestajanja prodavaonica u gradskim središtima. Zainteresirani za sudjelovanje na stručnim događanjima dodatne informacije mogu dobiti u ŽK Pula putem telefonskoga broja 052/378-100.
Četiri besplatne kuharske radionice voditi će renomirana imena istarskog ugostiteljstva, a održat će se u edukacijskoj kuhinji na prvom katu zgrade Tržnice Pula. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na kuharskim radionicama potrebno se javiti u ŽK Pula na telefonski broj 052/378-100.  Kuharske radionice vodit će Denis Zembo (Hotel Amfiteatar), Robert Perić i Igor Ciceran (Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula), Nikola Vuković (Hotel La Grisa Bale) i David Skoko (Batelina).

Program