18.11.19 u 12:37

Predavanje u HGK - prekogranično poslovanje u Austriji

HGK – Županijska komora Pula poziva Vas na predavanje

Prekogranično poslovanje u Austriji danas i nakon 1. srpnja 2020.koje će se održati 21. studenoga 2019. (četvrtak) u 10.30 sati u  HGK - Županijskoj komori Pula (Carrarina, 5, Pula).

Cilj i opis predavanja

Na predavanju će biti predstavljene mogućnosti za uspješno upućivanje radnika na privremeni rad u Austriju, kao i opće preporuke za uspješno poslovanje u Austriji, s naglaskom na postojeće uvjete koje treba zadovoljiti i promjene koje će nastupiti nakon 1. srpnja 2020. godine.

Predavanje će održati mag. Izeta Iftić, suradnica Odvjetničkog ureda Grilc Vouk Škof iz Klagenfurta na hrvatskom jeziku.

Sloboda pružanja usluga odnosi se na široki segment privatnih tržišnih usluga kao što su profesionalne i poslovne usluge (PBS), IT sektor, kreativne industrije, trgovina, graditeljstvo, turizam, ugostiteljstvo, posredovanje u prometu nekretnina, privatne usluge obrazovanju, kulturi i socijalnoj skrbi, razne slobodne profesije, kao i novi poslovni modeli.

Ciljana skupina

Ukoliko ste poduzetnik koji posluje ili želi poslovati na području Austrije i informirati se o mogućnostima i uvjetima poslovanja, na ovom predavanju saznat ćete relevantne informacije o austrijskom zakonodavnom okviru te uvjetima za pružanje usluga na području Austrije.

Prijava

Svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnog formulara na poveznici: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-pula/predavanje-u-zk-pula-prekogranicno-poslovanje-u-austriji-danas-i-nakon-1-srpnja-2020-najava

Rok za prijavu: najkasnije do 20. studenoga ili do popunjenja kapaciteta dvorane.

Planirano trajanje predavanja je 90 minuta, nakon čega je predviđeno vrijeme za pitanja.